Hampir tercumbu…

Wah, hampir tercumbu itu….
cumbu apa eh? perempuan? awek?
haha, sila jangan salah faham ye,
saya hampir tercumbu bontot kereta kelisa wahai pembaca yan g budiman sekalian,
tempat? dekat sebelah padang Hospital Kuala Lumpur,
masa pagi yang hening selepas bersarapan di kedai mamak,
saya pon menunggang motor seperti biasa,
akan tetapi feel ride sorang-sorang tak sama seperti ride bawak orang,
jadi saya akan menjadi agile secara tiba-tiba,
cuba mengambil peluang mencelah di setiap sisi kereta dan lori,
alhamdullillah berkat keberatan badan motor kriss nih,
saya mudah utk imbang2kan nya dan pooff…
lepas dari himpitan kereta2 sesak..
klu dah terlepas dari jammed itu mesti laju sket kita menunggang,
dari sini yang hampir-hampir tercumbu nih,
masa nak laju tuh tetiba kelisa kat depan brek,
alamak dah la nak dekat,
masa brek mengejut kat belakang,
terdrift lak tayar belakang hehe,
siap ada bunyik screeetttt…..
haha, last2 sempat elak huhu..
kalau tidak, mau tidor hospital nih hehe,
alhamdullillah selamat,
jadi kawan-kawanku sila menunggang motor dengan berhati-hati,
sila tengok depan dan jangan cumbu kenderaan orang lain,
orang tak suka kita cumbu hak milik dorang lagi2 awek/pakwe/isteri/suami,

sekian dari en apis…

About dune1989

I am human, live in Malaysia, happy as usual, thinking about the future, big ambition, never give up in my life
This entry was posted in My Anecdote. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s